Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-05@18:58:18 GMT

مشکلات فروشندگان سهام عدالت از کجا پیگیری شود!؟

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۷۳۵۹

مشکلات فروشندگان سهام عدالت از کجا پیگیری شود!؟

به گزارش صدای ایران، در فرایند فروش سهام عدالت دارندگان با مشکلاتی از قبیل عدم ثبت درخواست فروش سهام در هر دو مرحله 30 درصد اول و دوم، تاخیر در فروش و واریز پول سهام، فروش بدون اجازه 30 درصد دوم، مغایرت در اطلاعات و… روبه‌رو هستند.

سهامداران می‌توانند درخواست فروش سهامشان را در هر دو نوع کارگزاری بانکی و غیربانکی ثبت کنند و طبیعتا برای پیگیری مشکلات خود نیز باید با این کارگزاری‌ها در تماس باشند که در ادامه شماره تماس برخی از آنها آمده است:

بانک سپه

سهامداران می‌توانند به سامانه www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره ۵۸۳۲۹ (۰۲۱)، ۸۸۵۵۶۴۲۶ (۰۲۱) و ۸۸۷۲۶۰۵۷ (۰۲۱) تماس بگیرند و شکلات خود را پیگیری کنند.

بانک ملی

مشتریان کارگزاری بانک ملی می‌توانند با شماره‌های 84358 و 84358 (021) تماس بگیرند و از طریق لینک https://bmiboursese.etadbir.com/ روند فروش و واریز پول سهام خود را ببینند.

بانک ملت

شماره تماس 42116000 (021) واحد پاسخگویی کارگزاری بانک ملت است و سهامداران می‌توانند از طریق ورود به پرتفوی سهامشان در سامانه کارگزاری بانک ملت روند فروش سهامشان را مشاهده کنند یا فرم درخواست پیگیری را در سامانه به آدرس https://mellatbroker.ir/contact پر کنند.

بانک آینده

کسانی که برای فروش سهام عدالت از طریق بانک آینده اقدام کرده‌اند برای پیگیری درخواست خود می‌توانند با با شماره 42764000 (021) تماس بگیرند.

همچنین از طریق ورود مجدد به این سامانه به آدرس https://se-tat.rayanbroker.ir/ می‌توانند مرحله به مرحله انجام درخواست فروش خود را مشاهده کنند

بانک تجارت

سهامدارانی که برای فروش به کارگزاری بانک تجارت مراجعه کرده‌اند می‌توانند با شماره‌های 206-24853200 (021) و 608-24853602 (021) تماس بگیرند و مشکل خود را مطرح کنند.

بانک انصار

کارگزاری بانک انصار نیز شماره تماس 43364 (021) داخلی 202 تا 206 را برای پاسخگویی به مشکلات سهام عدالت در نظر گرفته است و سهامداران باید با این شماره‌ها تماس بگیرند.

بانک سامان

در خصوص کارگزاری بانک سامان نیز دارندگان سهام با شماره 43024000 (021) تماس بگیرند و از طریق ارتباط با واحد پذیرش (گزینه 3) مشکل خود را پیگیری کنند.

بانک مسکن

دو شماره 75241000 و 75439000 (021) نیز برای مشتریان بانک مسکن وجود دارد تا مشکلات سهام عدالتی خود را عنوان کنند و از روند فروش و واریز پول سهام خود آگاه شوند.

بانک رفاه

در کارگزاری بانک رفاه نیز شماره تماس 3 الی 41772501 (021) برای ارتباط سهامداران با کارگزاری در نظر گرفته شده است.

کارگزاری آگاه

سهامدارانی که از طریق کارگزاری آگاه درخواست فروش سهام خود را ثبت کرده‌اند و قصد پیگیری سهامشان را دارند با شماره 91004004 (021) تماس بگیرند یا اعتراض خود را به آدرس ایمیل CRM@AGAH.COM ارسال کنند.

کارگزاری مفید

برای پیگیری فروش سهام عدالت در کارگزاری مفید نیز دو راه ارتباطی در نظر گرفته شده است.

مشتریان این کارگزاری می‌توانند درخواست پیگیری فروش سهامشان را به آدرس 8700@emofid.com ارسال کنند یا با شماره‌های 8700 (021) و 91008700 (021) تماس بگیرند.

کارگزاری کیان

سهامداران برای پیگیری سفارش فروش خود می‌توانند با شماره 47180595 (021) تماس بگیرند یا درخواست خود به ایمیل این کارگزاری به آدرس edalat@kian.trade ارسال کنند.

همچنین می‌توانند وضعیت پرتفوی سهامشان را با ورود به آدرس https://se.kian.trade/ مشاهده کنند.

اقتصاد بیدار

مشتریان کارگزاری اقتصادبیدار نیز با ورود با سامانه کارگزاری به آدرس https://edalat.ebb.ir/ فرایند فروش سهامشان را در بخش «وضعیت سفارشات» مشاهده کنند و همچنین در بخش «گفتگو آنلاین» مشکلات و درخواست خود را بنویسند تا از طرف کارمندان کارگزاری به آنها پاسخ داده شود.

سهامداران همچنین می‌توانند برخی از اطلاعات را از طریق کانال ارتباطی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و اعتراض خود را از طریق وزارت اقتصاد ثبت کنند.

سهم آشنا

در کارگزاری سهم آشنا برای سهامداران این امکان درنظر گرفته شده تا با به تفکیک مشکلات خود را پیگیری کنند، شماره واحد پاسخگویی این کارگزاری 2721 (021) است.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی

در خصوص ثبت اعتراض و پیگیری روند فروش سهام عدالت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی شماره 1569 را اعلام کرده است.

ثبت اعتراض در وزارت اقتصاد

وزیر اقتصاد نیز از فروشندگان سهام عدالت خواسته است که چنانچه با تاخیر غیرمعمول در واریز مبلغ حاصل از فروش سهام عدالتشان مواجه شده‌اند، مشکل خود را با راه‌های ارتباطی این وزارتخانه مطرح کنند.

سهامداران پس از طرح مشکل خود در پورتال این وزارتخانه، برای آگاهی از نتیجه درخواست مطروحه در پورتال این وزارتخانه، با شماره تلفن ۳۳۹۶۷۳۰۰ (۰۲۱) تماس حاصل نمایند.

سهامداران برای شروع ابتدا باید فرم ثبت اعتراض را در سامانه http://form.mefa.ir/ ثبت کنند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سهام عدالت مشکلات سهام عدالت کارگزاری ها بورس فروش سهامشان فروش سهام عدالت کارگزاری بانک تماس بگیرند درخواست فروش مشاهده کنند برای پیگیری آدرس https شماره تماس کنند بانک روند فروش مشکل خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟

ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: ایسنا

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان